0769 041 711 info@designmasters.ro

  • Arad
  • Bacau
  • Braila
  • Brasov
  • Bucuresti
  • Buzau
  • Cluj
  • Constanta
  • Craiova
  • Galati
  • Iasi
  • Oradea
  • Pitesti
  • Ploiesti
  • Satu-Mare
  • Sibiu
  • Suceava
  • Targu-Mures
  • Timisoara

Mobilier custom Outdoor

Design Masters ofera servicii complete de amenajare a spatiilor outdoor, indiferent de dimensiunea sau complexitatea acestora. Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie cu solutii personalizate pentru terase, gradini si spatii verzi. Realizam pergole elegante si rezistente la intemperii, mobilier de gradina durabil si estetic, anexe si pavilioane, pardoseli de calitate superioara si placari cu piatra cubica pentru o estetica moderna si functionalitate sporita. De asemenea, oferim si sisteme de irigatii eficiente pentru a mentine un mediu sanatos si curat. Cu Design Masters, gradina sau terasa dumneavoastra vor deveni un spatiu confortabil, placut si relaxant, perfect pentru momente de odihna si socializare in aer liber.

DESCOPERĂ BUCĂTĂRIILE EXTERIOARE DE LA DESIGN MASTERS

Reinventează-ți spațiul exterior cu cea mai bună experiență de gătit în aer liber, aducând calitatea meșteșugului și echipamentelor potrivite pentru o bucătărie interioară în grădina ta.

De la o mică zonă de grătar la o bucătărie exterioară complet personalizată, un loc de gatit în aer liber poate fi varianta care funcționează pentru tine și stilul tău de viață. Indiferent cât de unică ar fi cererea ta, echipa noastră de designeri si proiectanti va lucra cu tine pentru a crea bucătăria ta personalizată, de la concept la implementare. Pentru Design Masters, gătitul în aer liber este o artă și noi suntem maeștri în această artă

LUAŢI MASA AFARĂ

Mesele in aer liber reprezinta una dintre placarile verii, o modalitate relaxanta si lejera de a profita de zilele mai calduroase. Indiferent daca doriti o optiune simpla sau impresionanta, putem executa o gama larga de mese de exterior perfecte pentru orice ocazie. In prezent, cand socializam mai mult ca niciodata in aer liber, alegerea aranjamentului potrivit pentru masa de exterior nu a fost niciodata mai importanta. Cu Design Masters puteti aduna prietenii si familia impreuna pentru o experienta unica de luat masa in aer liber. De la mese de exterior intime pentru doua persoane, la modele mai mari pentru intalniri cu prietenii sau familia, oferim o varietate de mobilier la comanda pentru gradina sau terasa.

Transformați terasa sau spațiul exterior, asigurând o tranziție perfectă de la interior la exterior, sau creați o atmosferă complet diferită, având șansa de a evada într-o altă lume. Cu linii curbe îndoită în abur și scaune adânci pentru a oferi adevărat confort, mobilierul nostru de lounge pentru exterior este realizat de meșteri, din diferite tipuri lemn, folosind cele mai recente tehnologii digitale imbinate cu metode tradiționale, garantând că vor oferi ani de utilizare.

Confortabil, atemporal și frumos, mobilierul nostru pentru exterior creează atmosfera de ospitalitate relaxată. Fie că vă bucurați de razele soarelui pe şezlongurile noastre pentru exterior, vă relaxați pe canapeaua și fotoliile sculpturale sau primiți oaspeți pe canapeaua de colț pentru grădină, mobilierul nostru pentru exterior oferă un loc luxos și versatil pentru a vă destinde și petrece timp cu prietenii și familia.

Însuflețiți-vă grădina cu colecțiile noastre de mobilier de exterior de lux. Fie că doriți să vă bucurați de soare, să aveți un moment de liniște cu o carte sau să creați un loc unde să vă relaxați și să petreceți timp cu prietenii și familia, avem o gamă de mobilier de exterior care se potrivește oricarei grădini moderne.

Creaza-ti mobilierul

P E R S O N A L I Z A T

Fiind atat designeri cat si producatori, avem posibilitatea de a crea mobilier personalizat pentru exterior si, de asemenea, de a produce design-uri unice, personalizate, specifice zonei si in conformitate cu cerintele clientului.

Design Masters dispune de o infrastructura diversa pentru fabricare de mobilier pentru exterior care poate satisface numeroase cerinte, insa intelegem importanta „potrivirii perfecte”. Putem ajusta dimensiunile si detaliile conform cerintelor clientilor sau ale unui spatiu exterior specific.

ETAPELE PROIECTULUI

Specialiștii noștri în design outdoor vor discuta cu dvs. pentru a înțelege nevoile și preferințele dvs. și pentru a identifica cele mai bune soluții pentru proiectul dvs. Vor oferi sfaturi și soluții personalizate, pentru a vă ajuta să alegeți materialele, finisajele și culorile potrivite.

Bazat pe cerințele și preferințele dvs., designerii noștri talentați vor crea o schiță sau o ilustrație 3D a pieselor de mobilier personalizate. Vă vom prezenta planurile și vom colabora cu dvs. pentru a asigura că design-ul final va fi perfect pentru spațiul dvs.

După ce proiectul dvs. este finalizat, echipa noastră de proiectare va crea planurile și schițele detaliate pentru producția mobilierului dvs. Acestea includ măsurătorile exacte, specificațiile materialelor și informații despre finisaje.

Avem propriile noastre ateliere și fabrici unde mobilierul dvs. personalizat este produs cu grijă și atenție la detalii. Echipa noastră de producție lucrează cu cele mai bune tehnologii și materiale pentru a realiza mobilierul dvs. în cel mai scurt timp posibil.

După finalizarea producției, vom asigura livrarea și instalarea mobilierului dvs. personalizat la dvs. acasă sau la biroul dvs. Suntem dedicați să vă oferim o experiență de calitate și suntem mândri de calitatea produselor noastre și de serviciile noastre personalizate.

Pentru că știm că orice amenajare presupune o investiție majoră, vom fi alături de tine pas cu pas în toate aspectele tehnice și chiar juridice ale lucrării, fără a scăpa vreo clipă din vedere bugetul

12

Ani de
Experienta in Design Exterior

Design şi Producţie

Împreună cu Design Masters, dorințele dumneavoastră privind mobilarea oricarui spatiu vor deveni realitate în cel mai eficient mod posibil. Întregul proces se desfășoară sub îndrumarea profesională a designerilor noștri de interior, care se adaugă priceperii și profesionalismului echipelor noastre de proiectare si asamblare. Metodele noastre de lucru sunt concentrate pe rezultate care să îndeplinească pe deplin ideile clienților noștri: acordăm atenție, desenăm planurile, facem sugestii și, în cele din urmă, ne asigurăm că viziunea dumneavoastră devine realitate, așa cum a fost concepută.

Experiența noastră de peste 10 ani în design și producție de mobilier personalizat ne îndeamnă să găsim întotdeauna cele mai bune soluții și cele mai creative idei pentru clienții Design Masters, luând în considerare și îndeplinind bugetul și termenele de proiect stabilite. Indiferent dacă ne referim la un spațiu nou sau la redecorarea unuia vechi, specialiștii noștri sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta cu consultanță în designul de mobilier și sugestii personalizate in producția de mobilier.