Succesul în industria ospitalității poate fi un pariu câștigat atunci când lucrezi cu o echipă care știe să pună în practică viziunea afacerii tale. Fie că alegi să dai o nouă viață restaurantului tău prin reamenajarea spațiului în care acesta funcționează sau vrei să implementăm de la zero viziunea ta, avem experiența necesară pentru a te ajuta să reușești.
Indiferent că vorbim de o cafenea sau un restaurant spațiul destinat HoReCa trebuie să ofere clientului o experiență unică, care să îl determine să se întoarcă în locația ta. Această stare poate fi redată prin proiectarea temeinică a spațiului și a fluxurilor din acesta, prin alegerea inspirată a paletei cromatice și folosirea smart a formelor, materialelor și texturilor. Indiferent de stilul amenajării (modern, industrial, retro, minimalist etc.), suntem gata să acceptăm provocarea de a transforma locația ta într-o poveste de succes.
Departamentul de designeri de interior specializați în Restaurante, are o experiență vastă în transformarea spațiilor din sectorul ospitalității, aceștia iau în considerare totul, de la produse, mobilier, iluminat, accesorii și multe altele, pentru a vă asigura că profitați la maximum de noul dvs. spațiu. Cu o echipă de management de proiect care supraveghează lucrările până la finalizare, construcția spațiului va fi un proces lin și fără probleme.
Echipa noastră folosește zeci de ani de experiență în industrie și o rețea națională de aprovizionare pentru a oferi rezultate remarcabile.
Proiectare & Realizare
Iluminat – Lumina este poate unul dintre cei mai importanți factori care determină starea de spirit a unui spațiu, de aceea avem experți specializați în design de iluminat pentru a ne asigura că locatia dvs. are o atmosfera primitoare care se adaugă experienței generale a clienților.
Grafică și semnalizare – Echipa noastră internă de creatie specializată în branding si marketing vă va oferi soluții inovatoare pentru a personaliza brandul dvs, asigurandu-ne ca grafica si semnalizarea va ajuta localul să iasă în evidență.
Decor și mobilier la comandă – dacă aveți o idee în minte despre ce mobilier doriți, dar nu sunteți sigur unde ar putea fi găsit – vă putem ajuta. De la scaune confortabile la lucrări de artă care vă vor uimi clienții, furnizăm și montam mobilier personalizat pentru a se potrivi cu interiorul restaurantului dvs.
ETAPELE PROIECTULUI
Este important să înțelegem nevoile clientului, așa că pentru început vom aduna informații particulare de interes și informații despre stilul de viață al beneficiarilor. Acesta este procesul prin care echipa Design Masters realizează fișa clientului.
Echipa noastră va realiza apoi măsurători și RLV-ul imobilului pentru a putea avea o imagine completă. În situații punctuale, în care este necesară, va fi realizată și expertiza tehnică.
La finalul acestei etape se realizează fișa temei de proiectare, care este la rândul său configurată pe baza fișei clientului și a expertizei tehnice.
În urma informațiilor obținute, sunt definitivate primele etape ale proiectului. În acest punct echipa Design Masters prezintă clientului un plan de mobilare 2D și fluxul amenajării.
De asemenea, se va stabili dacă spațiul necesită recompartimentare interioară și se va definitiva funcționalitatea fiecărei zone. Mai mult decât atât, se vor dispune piesele de mobiler în spațiile existente. Apoi se va trece la etapa a treia.
În această fază clientul primește sugestii de obiecte reale și va propune beneficiarului toate elementele care compun amenajarea:
- Finisaje
- Piese de mobilier (vor fi propuse clientului elemente de mobilier noi, se determină planurile pentru mobilierul customizat + se realizează proiectarea mobilierului Custom)
- Tâmplărie interioară (uși, plinte, profile decorative pentru pereți)
- Corpuri de iluminat
- Propunerea produselor textile (perdele, draperii, covoare, perne decorative, etc.)
- Accesorii și decorațiuni
În acest moment echipa Design Masters va putea realiza o modelare 3D a spațiului într-un program de proiectare și se vor face randări. Tot în acest punct, proiectarea estetică trebuie coroborata cu cea tehnică. Astfel, beneficiarul va primi stereotomii și repartiția bugetului per spațiu. De asemenea, se vor bugeta și lucrările constructive (costurile pentru implementare).
În această fază, se vor face toate lucrările și implică o serie întreagă de etape care vor fi notate ca subpunct:
- 4.1 Documentația tehnică a spațiului;
- 4.2 Demolarea elementelor neconforme;
- 4.3 Realizarea compartimentărilor sau închiderilor noi dacă este cazul;
- 4.4 Refacerea instalației electrice și sanitare dacă este cazul;
- 4.5 Implementarea instalațiilor sanitare, a celor termice, a sistemelor de climatizare, instalații de supraveghere video și alarme, sistemele PSI, sistemele de umbrire și automatizare;
- 4.6 Realizarea infrastructurii pentru sistemul de tip Smart-Home;
- 4.7 Se vor face reparații și modificări la pereți, tavane și podele;
- 4.8 Vor fi făcute placările verticale și orizontale de finisaje (se va monta parchetul, plăci de gresie și faianța, etc);
- 4.9 Se va realiza finisarea pereților și tavanelor;
- 4.10 Acest pas va marca finalul primelor lucrări și se vor lua măsurătorile pentru mobila la comandă;
- 4.11 Montarea tâmplăriei de interior (uși și plinte, tot aici se vor monta profile decorative);
- 4.12 Vor fi montate corpurile de iluminat;
- 4.13 Montarea mobilierului (cel la comandă și/sau cel în serie);
- 4.14 Montajul de accesorii și decorațiuni (tablouri, printuri, covoare, elemente textile);
- 4.15 Montajul sistemelor de umbrire (perdele/draperii/stoluri/jaluzele);
Pe parcursul întregii etape vor fi făcute regulat vizite pe șantier de către echipa Design Masters pentru a ne asigura că toți pașii sunt respectați și fiecare detaliu este în conformitate cu proiectul.
În această fază echipa Design Masters îi predă beneficiarului întreaga amenajare și se face recepția.
12
Ani de
Experienta in Design Interior
Echilibrul Perfect
Partea fascinantă a amenajării unui spațiu în acest domeniu o reprezintă complexitatea acestuia. Nu doar că trebuie să fii cu câțiva pași înaintea trendurilor și să creezi un design aspirațional, dar acesta trebuie să susțină prin funcționalitate și atmosferă viziunea businessului. Fluxul personalului, eficientizarea spațiului, layoutul amenajării, toate trebuie să conveargă spre echilibrul perfect.
Design Masters explorează diferitele moduri în care restaurantele pot și ar trebui să fie proiectate pentru a oferi oaspeților cea mai bună și adecvată experiență culinară.
A lua masa la un restaurant este o experiență holistică care implică mai mult decât mâncarea. Experiența culinară a clienților începe atunci când intră în restaurant (și uneori înainte de a intra). Lucruri precum atmosfera, iluminatul, mobilierul, acustica și alte elemente senzoriale din spațiu lucrează împreună pentru a crea ceea ce noi numim echilibrul perfect.