Amenajarea unei case reprezintă amprenta viziunii tale despre viață. Pentru mulți însă, aceasta se poate dovedi un proiect prea ambițios, extrem de stresant, ce scapă adesea de sub control. Lasă pe mâna noastră proiectul tău și hai să transformăm totul într-o experiență frumoasă, de care îți vei aminti mereu cu drag.
Într-o casă, fiecare încăpere, de la vestibul, băi, holuri, living, la bucătărie, dormitoare, camere de oaspeți, trebuie sa primească atenția cuvenită. Firul Rosu este elementul cheie de care ținem cont atunci când proiectam case atât pentru interior cât și pentru exterior. Din punct de vedere stilistic o casă este unitară doar atunci când grădina și arhitectura exterioară este complementară cu designul interior, iar peisagiștii noștri fac echipă de fiecare dată cu designerii și arhitecții, pentru a îndeplini viziunea și nevoile clienților noștrii și pentru a le depășii așteptările.
Creăm medii care completează și se potrivesc stilului de viață și personalității clientului. Indiferent dacă camera este formală sau casual, tradițională sau modernă, accesibilitatea și confortul sunt o necesitate.
Oferim servicii de design interior rezidențial de lux complet integrat, lucrăm cu clienți privați și dezvoltatori imobiliari pentru a crea interioare elegante și distinctive. Cu accent pe design-uri unice, personalizate, adaptate pentru a se potrivi nevoilor fiecărui beneficiar. Gândim fiecare aspect individual al proiectului până la instalare si colaborăm cu furnizorii și producători de top pentru a obține interioare de o calitate impecabilă.
Proiectare & Realizare
Putem, de asemenea, regândi, restaura și redecora case vechi, a căror frumusețe dăinuie în timp. Avem unii dintre cei mai buni specialiști în restaurare de clădiri și monumente istorice din România.
Faptul că avem cea mai vastă rețea de furnizori din țară ne permite să oferim cele mai avantajoase prețuri și soluții și ne oferă accesul la o gamă variată de produse, la cele mai înalte standarde de calitate.
ETAPELE PROIECTULUI
Este important să înțelegem nevoile clientului, așa că pentru început vom aduna informații particulare de interes și informații despre stilul de viață al beneficiarilor. Acesta este procesul prin care echipa Design Masters realizează fișa clientului.
Echipa noastră va realiza apoi măsurători și RLV-ul imobilului pentru a putea avea o imagine completă. În situații punctuale, în care este necesară, va fi realizată și expertiza tehnică.
La finalul acestei etape se realizează fișa temei de proiectare, care este la rândul său configurată pe baza fișei clientului și a expertizei tehnice.
În urma informațiilor obținute, sunt definitivate primele etape ale proiectului. În acest punct echipa Design Masters prezintă clientului un plan de mobilare 2D și fluxul amenajării.
De asemenea, se va stabili dacă spațiul necesită recompartimentare interioară și se va definitiva funcționalitatea fiecărei zone. Mai mult decât atât, se vor dispune piesele de mobiler în spațiile existente. Apoi se va trece la etapa a treia.
În această fază clientul primește sugestii de obiecte reale și va propune beneficiarului toate elementele care compun amenajarea:
- Finisaje
- Piese de mobilier (vor fi propuse clientului elemente de mobilier noi, se determină planurile pentru mobilierul customizat + se realizează proiectarea mobilierului Custom)
- Tâmplărie interioară (uși, plinte, profile decorative pentru pereți)
- Corpuri de iluminat
- Propunerea produselor textile (perdele, draperii, covoare, perne decorative, etc.)
- Accesorii și decorațiuni
În acest moment echipa Design Masters va putea realiza o modelare 3D a spațiului într-un program de proiectare și se vor face randări. Tot în acest punct, proiectarea estetică trebuie coroborata cu cea tehnică. Astfel, beneficiarul va primi stereotomii și repartiția bugetului per spațiu. De asemenea, se vor bugeta și lucrările constructive (costurile pentru implementare).
În această fază, se vor face toate lucrările și implică o serie întreagă de etape care vor fi notate ca subpunct:
- 4.1 Documentația tehnică a spațiului;
- 4.2 Demolarea elementelor neconforme;
- 4.3 Realizarea compartimentărilor sau închiderilor noi dacă este cazul;
- 4.4 Refacerea instalației electrice și sanitare dacă este cazul;
- 4.5 Implementarea instalațiilor sanitare, a celor termice, a sistemelor de climatizare, instalații de supraveghere video și alarme, sistemele PSI, sistemele de umbrire și automatizare;
- 4.6 Realizarea infrastructurii pentru sistemul de tip Smart-Home;
- 4.7 Se vor face reparații și modificări la pereți, tavane și podele;
- 4.8 Vor fi făcute placările verticale și orizontale de finisaje (se va monta parchetul, plăci de gresie și faianța, etc);
- 4.9 Se va realiza finisarea pereților și tavanelor;
- 4.10 Acest pas va marca finalul primelor lucrări și se vor lua măsurătorile pentru mobila la comandă;
- 4.11 Montarea tâmplăriei de interior (uși și plinte, tot aici se vor monta profile decorative);
- 4.12 Vor fi montate corpurile de iluminat;
- 4.13 Montarea mobilierului (cel la comandă și/sau cel în serie);
- 4.14 Montajul de accesorii și decorațiuni (tablouri, printuri, covoare, elemente textile);
- 4.15 Montajul sistemelor de umbrire (perdele/draperii/stoluri/jaluzele);
Pe parcursul întregii etape vor fi făcute regulat vizite pe șantier de către echipa Design Masters pentru a ne asigura că toți pașii sunt respectați și fiecare detaliu este în conformitate cu proiectul.
În această fază echipa Design Masters îi predă beneficiarului întreaga amenajare și se face recepția.
12
Ani de
Experienta in Design Interior
Echilibrul Perfect
Echilibrul Perfect este unul dintre elementele de bază ale designului interior în proiectarea spațiilor. Ai intrat vreodată într-o cameră pentru prima dată și te-ai simțit automat în largul tău și foarte confortabil? Dacă da, s-ar putea ca in acel spatiu designerul să fi folosit un ingredient cheie – ARTA ECHILIBRULUI.
În designul interior, echilibrul este arta de a crea un sentiment de calm, ordine și unificare. Desigur, există și alte elemente în joc, dar obținerea unui echilibru perfect în orice amenajare este important pentru modul în care vă face să vă simțiți atunci când vă aflați în ea.
În designul interior, echilibrul este o modalitate de a crea un mediu relaxant și de a adăuga unitate spațiului. Se poate realiza prin combinarea culorilor, formelor și texturilor care trebuie armonizate perfect între ele.Crearea unui spațiu complex și echilibrat nu înseamnă să urmăm reguli exacte. Este vorba despre crearea unui mediu în care totul se simte la locul său.