0769 041 711 info@designmasters.ro

  • Arad
  • Bacau
  • Braila
  • Brasov
  • Bucuresti
  • Buzau
  • Cluj
  • Constanta
  • Craiova
  • Galati
  • Iasi
  • Oradea
  • Pitesti
  • Ploiesti
  • Satu-Mare
  • Sibiu
  • Suceava
  • Targu-Mures
  • Timisoara

Compartimentari sticlă

Sisteme de pereți și divizare din sticlă

Pereții și divizările din sticlă echilibrează deschiderea vizuală și intimitatea fizică în designul arhitectural modern. Sistemele de pereți din sticlă de la Design Masters organizează eficient spațiile interioare și zonele închise. Cu sticla, puteți obține o viziune clară a spațiului, controlând în același timp volumul sunetului. Soluțiile noastre sunt disponibile în stiluri de pereți din sticlă cu rame sau fara frameless.  Design Masters are o colecție de sisteme de pereți din sticlă pentru a satisface obiectivele dvs. funcționale și estetice. Fiecare sistem prezintă o abordare echilibrată pentru crearea de interioare inspirationale. Partițiile și pereții din sticlă creează linii de vedere elegante și curate, care nu pot fi întrecute de alte materiale.

Partițiile din sticlă și oțel personalizate

Pentru design de lux și finisaje artizanale, Design Masters produce o gamă de sisteme cu cadru din oțel, precum și lucrări arhitecturale personalizate din metal. Sistemele noastre din oțel și sticlă includ partiții cu grilă și sisteme de uși, atât cu balama cât și glisante. Fiecare soluție cu cadru din oțel pe care o producem este complet personalizată și este realizată la comandă. Acest lucru asigură faptul că gandim atat designul cat și finisajul necesar pentru proiectul dumneavoastră.

Natura artizanală a sticlei și a fabricării de oțel oferă o soluție alternativă pentru designeri, iar amestecul de producții personalizate din oțel cu sticlă modelată poate oferi un design uimitor. Fabrica noastră produce toate soluțiile de partiții și uși din oțel la comandă, permițându-vă să specificați preferințele dumneavoastră, inclusiv sticla, finisajul și feroneria, astfel un cadru subțire din oțel lipit vertical și orizontal, pastreaza atât stabilitatea structurală, cât și performanța acustică a partiției din sticlă, în timp ce oferă aspectul de open space.

Finisajul sticlei poate fi făcută din sticlă mată, clară, în relief și cu conținut scăzut de fier, cu grosime de 1/4 inch și poate fi temperată sau laminată. Design Masters oferă un serviciu complet de proiectare, fabricație și instalare pentru sistemele de partiții personalizate din oțel și sticlă, cu garanție completă și sprijin din partea departamentului de service.

Partiții de sticlă

FARĂ RAMĂ

Această soluție universală din sticlă este potrivită atât pentru spații comerciale, cât și rezidențiale. Flexibilitatea și aspectul modern și elegant se vor îmbina perfect cu orice interior

Construite din materiale de înaltă calitate – sticlă securizată sau laminată, cu accesorii personalizabile de la cei mai buni producători.

Pereții de sticlă sunt prietenoși cu mediul înconjurător și au o durată de viață mare cu întreținere minimă.

Partițiile de sticlă fără ramă sunt o soluție modernă pentru structurile convenționale de ghips-carton. În spațiile mici, peretele de sticlă este indispensabil pentru crearea maximului de deschidere într-un spațiu limitat. Un alt avantaj uriaș al partițiilor de sticlă pentru locuințe și spații de birouri este capacitatea lor de a transmite lumina naturală, ceea ce, la rândul său, vă economisește bani și contribuie la o atmosferă ospitalieră și luminată în clădire.

Posibilitatea de a combina cu uși de sticlă culisante sau cu balamale vă oferă flexibilitate și vă permite să luați în considerare configurația spațiului. În plus, hardware-ul ușilor variază și poate corespunde nevoilor clientului – de la șine de culisare minimaliste montate pe tavan sau perete până la șine de ușă mai grele, care oferă siguranță suplimentară. În plus, unul dintre principalele avantaje este gama de prețuri. Această soluție rentabilă va fi în cadrul bugetului atât al afacerilor mici, cât și al corporațiilor mai mari și al proprietarilor de apartamente studio. Partiționarea din sticlă arată luxos, dar surprinzător nu costă o avere.

Avantajele partitiilor de sticla:

Vedere clară și neobstrucționată
Absența limitelor vizibile
Aspect vizual de neegalat
Versatilitatea opțiunilor de implementare
O gamă largă de finisaje pentru hardware disponibile

Creați un nou nivel de confort, stil și extindeți-vă spațiul cu partițiile de sticlă fără ramă.

Contactați acum Design Masters și echipa noastră foarte profesională vă va ajuta să găsiți cea mai potrivită soluție pentru casa sau afacerea dumneavoastră. Ne mândrim cu capacitatea noastră de a livra produsul de cea mai înaltă calitate și execuție excelentă într-un timp scurt.

ETAPELE PROIECTULUI

Specialiștii noștri în design interior vor discuta cu dvs. pentru a înțelege nevoile și preferințele dvs. și pentru a identifica cele mai bune soluții pentru proiectul dvs. Vor oferi sfaturi și soluții personalizate, pentru a vă ajuta să alegeți materialele, finisajele și culorile potrivite.

Bazat pe cerințele și preferințele dvs., designerii noștri talentați vor crea o schiță sau o ilustrație 3D a pieselor de mobilier personalizate. Vă vom prezenta planurile și vom colabora cu dvs. pentru a asigura că design-ul final va fi perfect pentru spațiul dvs.

După ce proiectul dvs. este finalizat, echipa noastră de proiectare va crea planurile și schițele detaliate pentru producția mobilierului dvs. Acestea includ măsurătorile exacte, specificațiile materialelor și informații despre finisaje.

Avem propriile noastre ateliere și fabrici unde mobilierul dvs. personalizat este produs cu grijă și atenție la detalii. Echipa noastră de producție lucrează cu cele mai bune tehnologii și materiale pentru a realiza mobilierul dvs. în cel mai scurt timp posibil.

După finalizarea producției, vom asigura livrarea și instalarea mobilierului dvs. personalizat la dvs. acasă sau la biroul dvs. Suntem dedicați să vă oferim o experiență de calitate și suntem mândri de calitatea produselor noastre și de serviciile noastre personalizate.

Pentru că știm că orice amenajare presupune o investiție majoră, vom fi alături de tine pas cu pas în toate aspectele tehnice și chiar juridice ale lucrării, fără a scăpa vreo clipă din vedere bugetul

12

Ani de
Experienta in Design Exterior

Design și Producție

Împreună cu Design Masters, dorințele dumneavoastră privind mobilarea oricarui spatiu vor deveni realitate în cel mai eficient mod posibil. Întregul proces se desfășoară sub îndrumarea profesională a designerilor noștri de interior, care se adaugă priceperii și profesionalismului echipelor noastre de proiectare si asamblare. Metodele noastre de lucru sunt concentrate pe rezultate care să îndeplinească pe deplin ideile clienților noștri: acordăm atenție, desenăm planurile, facem sugestii și, în cele din urmă, ne asigurăm că viziunea dumneavoastră devine realitate, așa cum a fost concepută.

Experiența noastră de peste 10 ani în design și producție de mobilier personalizat ne îndeamnă să găsim întotdeauna cele mai bune soluții și cele mai creative idei pentru clienții Design Masters, luând în considerare și îndeplinind bugetul și termenele de proiect stabilite. Indiferent dacă ne referim la un spațiu nou sau la redecorarea unuia vechi, specialiștii noștri sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta cu consultanță în designul de mobilier și sugestii personalizate in producția de mobilier.